Буковинців закликають не користуватись російськими банками

ЗВЕРНЕННЯ
до громади буковинського краю

Є підстави вважати, що обвал гривні – результат фінансової спецоперації Росії проти України. На теренах нашої країни система російських банків займає п’яту частину грошово-кредитного ринку. Нещодавно ці банки всю готівкову гривню, включно з готівковою масою з території Криму, направили на скупку валюти.

Найвпливовішим з російських банків, які діють на теренах України, є «Сбербанк России», власником якого є уряд Російської Федерації ! Отже банк виконує інтереси Кремля. Прибутки банку ідуть до російської скарбниці, з якої фінансується військова агресія проти України.

Якщо ми не бажаємо шкоди Україні, то маємо відмовитися від послуг банківських установ ворожої держави.
Шановні вкладники-мешканці нашого краю – заберіть свої гроші з банків, підконтрольних Росії. Якщо ви бізнесмен, то не користуйтеся й іншими послугами цих банків, не давайте їм можливості отримувати прибутки за рахунок ваших грошей. Водночас не купуймо товарів російського виробництва !

Президія ЧОО «Майдан», 27.02.2015р.

ЗВЕРНЕННЯ
до Ради національної безпеки і оборони України

На теренах України діє мережа фінансового агента уряду Російської Федерації – \”Сбербанк России». Ця фінансова структура , власником якої є уряд РФ, та й інші банки з російським капіталом, отримуючи прибутки від діяльності в Україні, поповнюють російську скарбницю, з якої фінансується військова агресія проти України. Одночасно через банківську мережу уряд Росії має змогу проводити різні підривні операції на фінансовому ринку України.

Пропонуємо Раді національної безпеки і оборони України розглянути можливості та розробити механізми щодо нейтралізації діяльності \”Сбербанка России\” в Україні шляхом накладання відповідних санкцій, а можливо шляхом націоналізації усієї мережі.
Якщо ми не бажаємо шкоди Україні, то маємо відмовитися від послуг банківських установ ворожої держави.

Президія ЧОО «Майдан», 27.02.2015р

peredplata