Фищук-Сеничак: мир, дружба, праця

Несподівано мудро на Буковині поступили керівники ОДА Фищук і ДФС Сеничак. Вони обидва вміло загасили конфлікт, який їхні недруги хотіли розпалити у стосунках двох державних інституцій.
А було це так.

Фищук-Сеничак: мир, дружба, праця

На одній із нарад голова ОДА Олександр Фищук зробив суттєве зауваження начальнику головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайлові Сеничаку. Він звернув увагу на те, що податківці часто створюють непотрібні та необґрунтовані черги під час відвідин податкової платниками податків. Люди нервують і, звичайно, обурюються цим. У кінцевому рахунку звинувачують владу і проклинають її. Аби надалі не було подібного, голова ОДА зобов’язав Сеничака негайно вжити заходів щодо усунення проблем з чергами у податкових структурах.

Сеничак з розумінням підійшов до виправлення допущених недоліків. Тим паче, що губернатор Олександр Фищук свого часу очолював податкову адміністрацію області. Тому проблему знав не з теорії, а з практики. Більше того, навіть підказав, як її усунути.

Начальник управління Михайло Сеничак подякував за науку, взявся за справу. І вже через день-два після поради черги у податкових адміністраціях зникли.

Подібна співпраця двох керівників, на відміну від конфліктів, приносить тільки позитивні результати, а не напруження у стосунках і прорахунки у роботі.

peredplata