На буковинському кордоні затримано громадян Бангладешу

Групу незаконних мігрантів прикордонники затримали за півтори тисячі метрів від кордону. Невідомі особи направляючись в сторону державної межі, не сподівалися, що на них вже очікують, охоронці кордону. Останні володіючи випереджувальною інформацією, кілька днів чекали на непрошених гостей.

Операцію з затримання правопорушників провели охоронці кордону відділу «Герца», мобільної прикордонної застави «Чернівці» та співробітники СБУ в Чернівецькій області.

На буковинському кордоні затримано громадян Бангладешу

Під час затримання жодних документів у даних осіб не було. Згодом порушників законодавства доправили у розташування підрозділу для оформлення процесуальних документів. За результатами проведення фільтраційних заходів стало відомо, що чоловіки є громадяни Республіки Бангладеш, і мали на меті порушити державний кордон із України в Румунію з подальшим прямуванням по території ЄС, в пошуках кращої долі. Наданий час «горе-мандрівники» знаходяться у пункті тимчасового тримання прикордонного загону, подальшу їх долю вирішуватиме суд. Про це повідомляє ЗРУ Чернівецький прикордонний загін.

Нагадаємо, що з 10 березня ц.р. в активну фазу вступили оперативно-профілактичні заходи «Мігрант», які проводяться, в тому числі і на Буковині, прикордонниками Чернівецького загону.

peredplata