Комунальники Чернівців наполягають, що законно понівечили дерево з пташиними гніздами

Комунальники Чернівців наполягають, що законно понівечили дерево з пташиними гніздамиПрацівники ЖРЕПу знесли дерево на дитячому майданчику на вул. Смаль-Стоцького, 3, що викликало обурення мешканців. За дорученням міського голови Олексія Каспрука обгрунтованість дій комунальників перевірено комісійно. Про це повідомили в департаменті ЖКГ міської ради.

Встановлено, що ордер на знесення дерева за вказаною адресою видано ще 18 травня 2011 року. Дерево ще тоді було визнано аварійним і таким, що підлягає видаленню за якісним станом.

На місці підтверджено, що знесене дерево було вражене омелою, мало аварійний нахил в бік лінії ЛЕП, проїжджої частини та тротуару, чим становило загрозу для пішоходів і могло стати причиною аварійної ситуації (фото додаються).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканці вулиці Смаль-Стоцького обурені вандалізмом працівників ЖРЕПу №6, які понівечили живе дерево з пташиними гніздами

На дитячому майданчику восени будуть висаджені нові зелені насадження. До озеленення дитячого майданчику квітами та іншими декоративними рослинами, термін посадки яких ще не минув, комунальники запрошують долучитися депутатів цього округу, мешканців.

Адреси, за якими надано дозвіл на знесення зелених насаджень та причини знесення, щомісяця оприлюднюються департаментом ЖКГ міської ради.

peredplata