У Чернівцях відбулися змагання з пауерліфтингу

6-7 червня відбувся чемпіонат Чернівецької області з пауерліфтингу, силового триборства та жиму лежачи без екіпірування. Змагання проходили в спортивному залі головного корпусу БДМУ, що знаходиться за адресою вул. Ольги Гузар 2, у яких брали участь близько 100 спортсменів. Спортивний захід відбувався два дні. В перший день змагались спортсмени ваговою категорію до 74кг, наступного дня – вагова категорія від 74 кг. до 120+
Боротьба між спортсменами виявила неабиякий інтерес у глядачів, яких загалом було близько 200. Не залишились осторонь і ЗМІ, серед яких було місцеве телебачення, а саме ТВА (Сергій Батюк) та ТРК Буковина (Ігор Савчин), за що їм велика подяка.
Змагання проходили в досить напруженій атмосфері. Нормативи кмс виконали такі спортсмени, як:
Бойко Ігор, Монастирський Юрій, Дем’ян Зіна, Московчук Микола, Долгий Едгар.
Маленька Буковинська зірочка Цікул Аліна, якій всього 14 років, крім того, що вона зайняла перше місце, також виконала нормативи майстра спорту, за що отримала нагороду від голови ГО «Чернівці – місто майбутнього» Скрипи Р.
Отже золото отримали:
Мацюк А., Малованюк В., Вовчук М., Долгий Е., Цікул А., Ревак О., Бойко І., Монастирський М., Дем’ян З., Монастирський Ю., Кініщук Р., Московчук М., Джафарова та Незвищук О.
Також було проведено нагородження спортсменів за найкращий абсолютний результат у таких вправах: жим лежачи – Боднар Віктор, 205 кг., присідання – Незвищук О, 200 кг., станова тяга – Гангур Д., 250 кг. Спортсмени отримали медалі, кубки та подарунки від наших спонсорів.
Навіть президент ФПЧО Сергій Качмарський не втримався, також прийняв участь у змаганнях, та виборов тільки друге місце з результатом 185 кг, першим став Боднар Віктор з результатом 205 кг. Своїм особистим прикладом Сергій закликає молодь займатись спортом та вести активний і здоровий спосіб життя без шкідливих звичок.
Не забуті і троє паурліфтерів, які загинули в зоні АТО: Ігор Крисоватий (КМС), Андрій Галай (КМС), та Віктор Піцула (перший розряд). Їхнім сім’ям від ГО «Чернівці – місто майбутнього» буде надано матеріальну допомогу.
Велика подяка висловлюється всій тренерській команді Чернівецької області, а саме Ясинецькій Н., Ясинесинецькому І., Цибі Ю., Крушельницькому В., Чурікову Ю., Халчевському Е., та Семенову П..
Також окрема подяка спонсорам змагань: Ключуку Миколі, ТМ «Аплот» Хлібобулочні вироби ПП Чоботар, БК «Ромтісбуд», ПП Роберту Кочаку, ресторан «Кент», Андрію Бурштину, мережа спортивно – оздоровчих клубів “VipGym” та головному спонсору ГО «Чернівці – місто майбутнього» .
Президент ФПЧО Сергій Качмарський.

peredplata