Іван Мунтян про тарифи і владу

Іван Мунтян про тарифи і владуГолова Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян розповів про те, як живе нині український селянин та городянин.

— Люди уже не мають можливості купувати продукти харчування, — сказав Іван Мунтян. – Тарифи, які задіяла теперішня влада, «з’їдають» всі кошти. За травень «Чернівціоблгаз» виставило такі тарифи, що їх неможливо оплачувати. А повинні вони бути удвічі меншими. Якщо облгаз не знизить ціни для населення, наша партія прийде під офіси тих, хто здирає з людей такі гроші. Повірте, ми вміємо відстоювати інтереси простого народу.

Люди з сіл уже повиносили свої запаси з комор. Передали їх воїнам в АТО. І тепер приречені на голодування чи недоїдання. Тим паче, що ріст цін відбувся на тлі здешевлення гривні. Ще недавно пенсіонери одержували пенсію, еквівалентну 150 доларам США. Тепер це 50 доларів.

Далі Іван Мунтян говорив про адміністративну реформу. Він наголосив, що політичні партії хочуть цю реформу підпорядкувати своїм інтересам. Тому не питають громад про бажання чи небажання об’єднуватися. «Батьківщина» проти подібних дій політиків. І буде наполегливо відстоювати інтереси людей. Так говорив Іван Мунтян.

peredplata