Нелюстрований буковинський Чебан знову у лісі

Редакції газети «Час» стало відомо, що на посаду начальника головного управління лісового господарства Чернівецької області хочуть призначити Ігоря Чебана.
Ця людина відома тим, що на зорі сходження Януковича і Папієва на владний олімп України, він уже займав цю посаду до дня, коли його не вигнали копняками з крісла начальника.
На посаду Чебан був призначений 26 листопада 2010 року. Представляв його колективу тодішній губернатор Михайло Папієв. Він назвав його справжнім партійцем і перспективним фахівцем. Той не підвів свого «бурга» («Бугор» – начальник по-фені – П.К.). Він з перших днів вдався до активної вирубки лісів у Карпатах. Тепер гори вже майже лисі. Відразу Чебан вступив до рідної для нього партії регіонів. І був відданим цій злочинній антиукраїнській партії регіонів до 24 березня 2014 року. Саме тоді його копняками вигнали з посади за прислугу регіоналам, за смерті Небесної сотні і т. д.
Потім Чебан виправдовувався, що сам написав заяву на звільнення. Але чомусь не звільнився. Всі чотири роки правління злочинців регіоналів він служив їм на посаді керівника у Буковинських лісах. У той час вступив до злочинної партії. Бо ще до зайняття посади йшов на вибори кандидатом у депутати Чернівецької обласної ради від 38 виборчого округу. Це у Сторожинецькому районі. Коли зайняв посаду, то став регіоналом. Зараз його повернули. Але чи люстрували цього лісовика?! Поки не відомо. Бо подейкують, що на посаду він повернувся завдяки Олександру Лієву, котрий радить міністру АПК. І нібито поки що Чебан проходить стажування. Яке йому ще стажування потрібно?!
Він за часи Януковича чотири роки у лісах так «настажувався», що декілька поколінь гуцулів проклинатимуть його рід і всю злочинну партію регіонів разом з ним.
Згідно із законом «Про очищення влади» Чебан і йому подібні не те, що не займатимуть державних посад, а й думати про них не повинні.
У зв’язку з цим законом звертаємося до прокурора області з проханням проконтролювати законність видачі заробітної плати Ігорю Чебану з державної казни. Чи має право нелюстрований регіонал одержувати її? А люстраторів антикорупційного комітету просимо уважніше приглянутися до спроби реваншу регіоналів у лісах Буковини.
Треба готувати шини і «коктейлі». Вороги не сплять!
Петро Кобевко

peredplata