Бурбак без краватки, але з розумними ідеями

Неформальну зустріч з редакторами буковинських ЗМІ та інтернет-ресурсів провів голова парламентської фракції партії «Народний фронт» Максим Бурбак. Він розповів що робить і буде робити парламент найближчим часом.
Попросив ЗМІ області допомогти роз’яснювати людям позиції влади. Особливо перед виборами. Бо тут буде загострення популізму різних політиків. Аби виглядати в очах виборців пухнастими і біленьким, голубенькими, червоненькими різного роду політичні пройдисвіти будуть викидати популістські гасла та обіцянки, які неможливо виконати, або вони навіть будуть непотрібними та недолугими.
Однією з таких популістських качок уже є те, що депутатська група «Буковина» неоковирно внесла пропозицію щодо ремонту доріг в області за рахунок понадпланових надходжень від митниці. Вони вказали загальний обсяг робіт, який не зобов’язує провести ремонт на конкретній дорозі.
Коли Бурбак хотів пояснити їм, що треба професійно підійти до цієї важливої справи, його звинуватили у тому, що він проти ремонту доріг в області. Незважаючи на це, Максим Юрійович вніс поправки до закону, де вказав конкретні відрізки і конкретні суми, які треба виділити на ремонт. І, найголовніше, конкретні терміни робіт. Бо у листопаді уже ремонтувати дороги не варто. Це гроші викинуті у калюжі.
Також Бурбак зупинився на проблемах з якими зараз бореться українське суспільство. Це війна, корупція і т. д.

peredplata