Бандити з Чернівців викрали і катували чиновника з Маріуполя

Бандити з Чернівців викрали і катували чиновника з МаріуполяНа Закарпатті міліція затримала чоловіка, який, разом зі спільниками викрав заради викупу одного з чиновників в Маріуполі. Зловмисник намагався втекти за кордон, але був вчасно зупинений.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської УМВС.

\”У травні цього року в Маріуполі Донецької області бандити прямо на вулиці викрали начальника однієї із служб міського управління юстиції. 37-річного заручника тримали в невідомому будинку, катували, вимагаючи з родичів 100 тис. доларів. Під час тортур вимагачі душили чоловіка, натягуючи на голову поліетиленовий пакет, переламали йому ребра, що спричинило внутрішню кровотечу\”, – повідомляють у закарпатській міліції.

Двох із зграї бандитів міліція взяла при штурмі будинку, де вони тримали і катували свою жертву. Третього учасника банди взяли на орендованій квартирі. Всі три фігуранти – з Чернівецької та Запорізької областей. А організатора викрадення маріупольського держслужбовця затримали днями на Закарпатті.

\”На посту міліції\” Лазещина \”міліціонери зупинили автомобіль \”Деу Ланос\”, за кермом якого перебував 47-річний житель Запоріжжя. Ця людина є уродженцем Закарпаття, має кілька судимостей, в тому числі, за вбивство міліціонера. Після того, як міліція затримала в Маріуполі його спільників, він намагався виїхати із Закарпаття за кордон, щоб переховуватися від слідства\”, – повідомляє ВЗГ УМВС Закарпатської області.

Міліціонери вже передали затриманого донецьким колегам. Документування цього злочину триває.

peredplata