На Буковині у власному домі пограбували головного лікаря приватної стоматологічної клініки

На Буковині у власному домі пограбували головного лікаря приватної стоматологічної клінікиБуковинська міліція розслідує розбійний напад, скоєний на головного лікаря приватної стоматологічної клініки.

Як повідомляяє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області, 11 серпня пізно вночі, невідомі особи напали на 50-річного жителя села Чагор Глибоцького району у власному будинку та застосовуючи фізичне насильство заволоділи ювелірними виробами. За даним фактом одразу було розпочате кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Для встановлення, всіх обставин події на місце злочину негайно виїхали керівництво УМВС України в Чернівецькій області, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти, працівники карного розшуку та кінологічна служба.

З’ясувалося, що до будинку зловмисники проникли шляхом віджиму дерев’яних дверей та очікували на прихід господаря. Коли ж власник помешкання зайшов до кімнати, невідомі особи зв’язали його та застосовуючи насильство, вимагали передати гроші та матеріальні цінності. Заволодівши коштовностями господаря, розбійники покинули будинок.

Потерпілого із тілесними ушкодженнями госпіталізовано до обласної клінічної лікарні. Зі слів буковинця, нападників було троє, всі чоловічої статті.

Наразі правоохоронці відпрацьовують кілька версій зухвалого нападу на головного лікаря приватної стоматологічної клініки та вже є певні напрацювання.

Також, якщо відома будь-яка інформація про вчинення злочину, можна звернутися за телефонами: (03734) 2-14-78, 59-16-06, 099 94 74 969, або \”102\”. Конфіденційність гарантована.

Розслідування даного кримінального провадження перебуває на особистому контролі начальника УМВС України в Чернівецькій області Сергія Пілігріма.

peredplata