На місцеві вибори в Чернівецькій області виділили 23 мільйони гривень

9 вересня Центральна виборча комісія своєю постановою розподілила субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року та на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень. Так, Чернівецька обласна державна адміністрація отримає 23 015,2 тисяч гривень на підготовку та проведення виборів, а також 58,4 тисячі гривень на виготовлення списків виборців та запрошень.

Окрім того визначено середні норми видатків обласної виборчої комісії на підготовку і проведення виборів депутатів обласних рад 25 жовтня 2015 року. Найбільше видатків передбачено на оплату праці, використання ЗМІ та інші видатки (оплата послуг банку, архівних установ, виготовлення вивісок, придбання захисних пакетів, архівних боксів тощо)

Чернівецьке представництво Громадянської мережі «ОПОРА» розпочало кампанію громадського спостереження за місцевими виборами в Чернівецькій області. Про факти, зафіксовані нашими спостерігачами можна дізнатись на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/

peredplata