Буковинець Желєзний проти херсонця

Буковинець Желєзний проти херсонцяУ Чернівцях в приміщенні ДАІ почубилися громадський активіст і херсонський журналіст

У Чернівцях побилися херсонський журналіст та громадський активіст. Сталася пригода на території державтоінспекції, йдеться в сюжеті ТВА.

Як розповідає в. о. керівника ГО \”За безпеку дорожнього руху та правопорядок на Буковині\” Манолій Желєзний, приїхав до начальника ДАІ у своїх справах. На місці знаходився журналіст \”Дорожного контролю\” з Херсонської області. Чернівецький активіст захотів познайомитися з гостей, бо \”такі гості зустрічаються рідко\” і займаються схожими справами.

Та перша зустріч видалася не дуже вдалою.

\”Він направив на мене дві камери і почав знімати. Мене це обурило. Я ще нічого не встиг сказати, а він уже знімає, – зазначив Манолій Желєзний.

Після цього, переконує активіст, він ввічливо попросив камери вимкнути, та журналіст Віталій Косенко прохання проігнорував. Утім, кадри відеоспостереження показують дещо інший розвиток подій.

Сам Віталій Косенко з журналістами ТВА спілкуватись не захотів, бо вважає, що журналісти усе перекручують. Він, мовляв, це знає не з чуток, адже і сам працює в цій сфері.

Та, як каже пан Манолій, після словесної перепалки і штовханини Віталій почав кликати на допомогу правоохоронців і намагався втекти. Однак активіст став йому на заваді, за що й отримав на горіхи. Приїжджий журналіст \”зарядив\” буковинцеві коліном в пах.

Манолій Желєзний запевняє, так просто цього не залишить. Активіст уже звернувся до прокуратури та чекає розгляду справи.

[flash=425,264]https://www.youtube.com/watch?v=QZ_UAh1TU3c#t=38[/flash]

peredplata