Чернівецька «Батьківщина» заявила про тиск на своїх кандидатів

Чернівецька «Батьківщина» заявила про тиск на своїх кандидатів

Голова Чернівецького обласного осередку ВО «Батьківщина» Іван Мунтян заявив, що на висунутих партією кандидатів здійснюють тиск представники Аграрної партії. Під час прес-конференції він повідомив, що висунута на партконференції кандидатка до Чернівецької обласної ради від Новоселицького району (село Бояни) відмовилась балотуватись через тиск на неї, погрози сім’ї. Так само відмовились балотуватись два міліціонери з Сокирянщини, заявивши, що в іншому випадку їм погрожували звільненням. Про це повідомляє ГО \”Опора\”.
ВІДЕО https://www.youtube.com/watch?v=hWFgyJijIoE&feature=youtu.be

– Це Аграрна партія. Є конкретні випадки, коли вони тиснуть на наших людей, погрожують, – заявив Іван Мунтян. І ті відмовляються йти на вибори.
https://youtu.be/C1RUkn3xbzg https://youtu.be/hVVdScF-8oc

На прохання представника ОПОРИ назвати прізвища конкретних осіб, на яких і які тиснули, Іван Мунтян відмовився відповідати. На інше запитання стосовно звернення щодо цих фактів до правоохоронних органів, голова обласної «Батьківщини» заявив, що його вихід з цим питанням до медіа і є його зверненням до міліції та прокуратури області.

Голова Чернівецького обласного осередку Аграрної партії України Василь Козак назвав такі заяви щодо тиску нісенітницею і піаром. Адже, за словами Василя Козака, його партія в опозиції до влади і ніяких важелів впливу не має. Окрім того, в Новоселицькому районі, переконує голова осередку, ще не визначено кандидатів в депутати.

– У мене теж були кандидати і знялись, але я нікому не кричу і не жаліюсь, – сказав Василь Козак.

Нагадуємо, що з 22 вересня починає роботу гаряча лінія Чернівецького представництва Громадянської мережі «ОПОРА». Відповідно всі бажаючі можуть задзвонити за номером 099 010 6551 і отримати консультацію щодо виборчого процесу або ж повідомити про порушення.
Про факти, зафіксовані нашими спостерігачами можна дізнатись на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org/

peredplata