На крісло чернівецького мера претендують 15 кандидатів

На крісло чернівецького мера претендують 15 кандидатів15 человек на сундук мертвеца

Пісня з мультфільму \”Острів скарбів\”

30 вересня – останній день, коли кандидати можуть подати документи на реєстрацію для участі в місцевих виборах. Станом на 18:00 до Чернівецької міської виборчої комісії документи подали 14 претендентів на посаду міського голови.
Зокрема, сьогодні документи подали Сергій Козак від міської організації Радикальної партії Ляшка, Віталій Михайлішин від «Рідного міста», Олександр Пуршага від ВО «Батьківщина», Наталія Якимчук від «Солідарності», Наталія Стрельчук від «Відродження» та самовисуванці Ігор Жижиян, Ярослав Кушнірик.

29 вересня подали документи на кандидатів на посаду міського голови Олексій Каспрук (самовисуванець), В’ячеслав Кишлярук (висуванець від Громадянської позиції), Василь Гошовський (висуванець від Народного контролю), Віталій Мельничук від ВО «Свобода». А 28 вересня до Чернівецької міської виборчої комісії документи на кандидата в мери подали самовисуванці Михайло Сеничак, Веніамін Юдицький та Валерій Топало.
Таким чином наразі подали документи шість самовисуванців та вісім кандидатів від політичних партій.

Відповідно до календарного плану, до 30 вересня включно триватиме подання до територіальної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови.

До 1 жовтня включно комісія прийматиме рішення про реєстрацію кандидата (кандидатів) у депутати, кандидата на посаду сільського, селищного, міського голови або про відмову в реєстрації.

Станом на 00 год. 01 хв., 1 жовтня, до Чернівецької міської виборчої комісії в якості кандидатів на посаду Чернівецького міського голови документи для реєстрації подали 15 осіб. Про це йдеться у повідомленні комісії на сторінці у мережі ФБ.

1.Михайло Сеничак,
2.Валерій Топало,
3.Веніамін Юдицький,
4.Віталій Мельничук,
5.Василь Гошовський,
6.Олексій Каспрук,
7.В’ячеслав Кишлярук,
8.Сергій Козак,
9.Віталій Михайлішин,
10.Олександр Пуршага,
11.Ігор Жижиян,
12.Ярослав Кушнірик,
13.Наталія Стрельчук,
14.Наталія Якимчук,
15.Олексій Коломієць.

peredplata