На Буковині восьмеро людей, які отруїлися в школі, залишаються у лікарні

На Буковині восьмеро людей, які отруїлися в школі, залишаються у лікарніВосьмеро людей, які отруїлися невідомою речовиною на Буковині в школі села Давидівка, все ще перебувають на стаціонарному лікуванні. Про це УНН повідомив завідувач епідвідділу управління СЕС у Чернівецькій області Юрій Падурару.

\”Першого жовтня в лікарні з діагнозом гостре отруєння нез’ясованого генезу залишалися 8 хворих, серед яких 3 дорослих, загальний стан всіх пацієнтів задовільний. Решта пацієнтів виписані додому, за ними встановлено медичне спостереження за місцем проживання. Впродовж останніх 4-х діб нових випадків захворювань не зареєстровано\”, – розповів у коментарі УНН Ю.Падурару.

Фахівці продовжують встановлювати, що стало причиною отруєння.

Як повідомляв УНН, 25 вересня о 17:00 год Головним управлінням Держсанепідслужби у Чернівецькій області отримано інформацію про госпіталізацію до Сторожинецької центральної районної лікарні 23-х дітей зі скаргами на оніміння верхніх та нижніх кінцівок, незначне підвищення температури тіла.

Протягом доби кількість постраждалих від отруєння росла і в суботу, 26 вересня, на лікарняних ліжках перебувало вже 43 хворих, в тому числі 5 дорослих.

Раніше у селі Давидівка, що у Сторожинецькому районі на Буковині закрили школу, де масово отруїлися школярі та персонал загальноосвітньої школи.

peredplata