Колишньому раднику міського голови незаконно надали квартиру

Прокуратура м. Чернівці пред’явила позов до Шевченківського районного суду з вимогою скасувати рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради за яким у 2012 році колишньому раднику міського голови Довгалюку Р.П. незаконно передано нежитлове приміщення площею 64,7 кв. м. для відновлення під житло.
Встановлено, що чиновник, користуючись своїм службовим становищем, незважаючи на те, що разом з дружиною уже отримували безкоштовне житло, у 2012 році незаконно отримав ще одну квартиру площею 65 кв.м. Рішення про виділення безкоштовного житла приймав виконавчий комітет Чернівецької міської ради, а орган приватизації надав свідоцтво про право власності.
Суд задовольнив позов прокурора м. Чернівці про визнання незаконним та скасування п.1 та п.5 рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради від 25.09.2012 № 612/19 «Про передачу нежитлових приміщень для відновлення під житло», а також визнав недійсним та скасував свідоцтво про право спільної сумісної власності видане Департаментом житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради від 20.02.2012 на вказану квартиру.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata