Тендітні волонтерки-укропівки з Буковини – міцні патріотки

Волонтери, яких чимало у представленому списку кандидатів у депутати до місцевих рад від Чернівецької обласної та міської організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», не раз довели, що можуть змінити країну на краще. Вони були на передовій Майдану, допомагали переселенцям з Криму та сходу України, доставляють необхідне в зону проведення АТО для бійців і сьогодні.

Тендітні волонтерки-укропівки з Буковини – міцні патріоткиОЛЕСЯ ВУС,
кандидат у депутати Чернівецької міської ради
у ВО №7:

— Держава довела свою неспроможність відстояти волю, правду та свободу українського народу, тож довелося мерзнути на Майдані, шукати шляхи постачання ліків та теплих речей для бійців у зону АТО. Жодної витраченої на це хвилини не жалію. Навпаки, повна сил продовжувати. Хто, як не ми?

Тендітні волонтерки-укропівки з Буковини – міцні патріоткиНАТАЛЯ РУСНАК,
кандидат у депутати Чернівецької міської ради
у ВО №39:

— Більше року їжджу одним маршрутом — Чернівці-Донбас-Чернівці. Туди везу провізію, речі для бійців, звідти – бійців у відпустку додому. Бачила найпекельніші точки. Не можу лишатися осторонь. Адже рік тому я там спостерігала «босих» солдатів, і цьогоріч у жовтні бачу, що не всі бійці належно забезпечені. Допомагатиму, доки не переможемо. Готова до будь-чого, буду боротися за Україну, за людей.

Тендітні волонтерки-укропівки з Буковини – міцні патріоткиОЛЕНА РАЦА,
кандидат у депутати Чернівецької обласної ради
у ВО №22:

— Знаєте, мене надихає наша «Революція на граніті». Вона продовжується, насправді. Рада бути зі своїм поколінням у русі, який продовжує гідну історію наших батьків. Більше року волонтерствую, і хоч кінця-краю потребам українців нема, не здаюся. Я не одна, нас багато по країні. І ми обов’язково завершимо етап війни та сепаратизму, які несуть смерть.

Тендітні волонтерки-укропівки з Буковини – міцні патріоткиАЛЛА ЗАПУХЛЯК,
кандидат у депутати Чернівецької міської ради у ВО №9:

— Пишаюся тим, які ми, українці, сильні. Намагаюся не відставати від викликів часу, а їх зараз дуже багато. Окрім підтримки родин загиблих учасників АТО, займатимусь безпекою та спокоєм громадян свого краю. От дивишся новини, і там щось влада гарантує, обіцяє, дивишся на реальний стан речей – бачиш великий «пшик». Тому вважаю, що сфера захисту особистих прав і свобод громадян потребує нових сил, нових особистостей. Я вмію, знаю, можу, а головне – хочу замінити радянські колії на нові – європейські. Потрібно розірвати це коло старої системи.

Тендітні волонтерки-укропівки з Буковини – міцні патріоткиОЛЬГА ОСОВСЬКА,
кандидат у депутати Чернівецької міської ради
у ВО №28:

— Громадська діяльність – стиль життя. І якщо раніше цього не сприймали серйозно та не брали активістів до уваги, то зараз активісти та волонтери довели: держава без них — ніщо.

Гортати папірці у кабінетах можуть всі, витягти на своєму горбі забезпечення потреб бійців АТО – одиниці. Саме з таких одиниць має складатися організаційна робота держави, якою пишатимуться українці. Йдемо до того.

peredplata