Валерій Чинуш робить добрі справи, якими не хизується

Справжньою окрасою нашого міста є готель «Буковина». Розташована по вулиці Головній поблизу Центрального парку, його будівля має ошатний та доглянутий вигляд. Адже її господар, депутат Валерій Чинуш, є дбайливим буковинським ґаздою, який постійно піклується про своє господарство.

Валерій Чинуш робить добрі справи, якими не хизується

Щороку тут здійснюється поточний ремонт фасаду та внутрішніх приміщень, отож і зовнішній, і внутрішній її вигляд справляють напрочуд приємне враження. А чудовий ландшафт з каменю і зелених насаджень, японські вишні, що зацвітають з самої ранньої весни, обвиті виноградними лозами дерев’яні альтанки в оточенні пишних клумб, розташовані на прилеглій території, гарно доповнюють затишний комплекс, який приваблює гостей міста. Той, хто побував тут хоча б один раз, неодмінно захоче повернутись до цієї затишної оази в центральній частині «Маленького Парижа».
У готелі панує доброзичлива атмосфера завдяки привітному персоналу, який з максимальною увагою ставиться до кожного гостя.
Усім цим господарством опікується справжній буковинський газда – Валерій Миколайович Чинуш – людина, яка знає, що і як робити задля найкращого результату.
Валерій Миколайович Чинуш багато робить як депутат міської ради для потреб міста. Він є меценатом, котрий допоміг чернівчанам заасфальтувати міжбудинкові проїзди, поремонтувати дахи. За фінансування пана Валерія відкрито кілька нових дитячих майданчиків, біля будинків по вул. Комарова 9-11-13-13Б, 9АА/АБ, відновлено баскетбольні щити, висаджено молоді дерева. Зроблено ремонти багатьох під’їздів у будинках. Валерій Чинуш надає щомісячну адресну допомогу дитині-інваліду з 2012 року. Опікується і школами, зокрема, школою №27. Часто спонсорує спортивні заходи.
Валерія Чинуша сміливо можна ставити у приклад всім депутатам міста й області, адже його за добрі справи цінують всі виборці округу. А всіх його добрих справ не перелічити.
Пан Валерій – великий патріот України, тому неодноразово надавав допомогу воїнам АТО, військовим шпиталям. А ще готельно-туристичний комплекс «Буковина» в березні 2014 року прихистив 75 дорослих і 27 дітей, які прибули з окупованої території на сході України. Він забезпечив надання їм усіх необхідних для проживання послуг: харчування, прання та прасування одягу і т.п. Тільки на ці потреби Валерієм Миколайовичем витрачено 1 мільйон 190 тисяч гривень.
І усі ці добрі справи Валерій Миколайович робить мовчки, не горлаючи про них на кожному кутку, як це часто роблять інші. Бо він – людина скромна і порядна. Знаю його по партії, куди входила. Вважаю, що така людина, як Валерій Чинуш, гідна звання почесного громадянина міста.
Хочеться, щоб в Чернівцях було більше таких людей, справжніх господарів, котрі могли б привести до ладу території навколо своїх закладів та зробити наше місто ще кращим, більш охайним, затишним і привабливим для туристів.
Дякуємо Валерію Миколайовичу Чинушу за дбайливе ставлення до людей, яким він допомагає. Нехай щастить йому й надалі в усіх добрих справах.
Валерій Миколайович є прикладом дбайливого господаря та доброї, порядної людини.
Велика дяка йому за все.

Кисильова М.
м. Чернівці

peredplata