Щоденно про злободенне № 98. Чернівці без Фірташа, як молода без вінка

Щоденно про злободенне № 98. Чернівці без Фірташа, як молода без вінкаДнями стало відомо, що Чернівецький міський голова Олексій Каспрук звернувся до фонду Фірташа, аби той допоміг місту організувати святкування Нового року та Різдва. Це традиційно, аби влаштував Фірташ ковзанку на Соборній площі, збудував будиночок Діда Мороза і роздав дітям пряники-медяники. Ніби буковинці без Фірташа уже не спроможні тістечок дітям випекти. Та наші волонтери гарують, одягаючи, взуваючи та озброюючи цілу армію. Вони своїм дітям і ковзанку, і пряники-медяники і навіть батіг для мера і його заступниці виготовлять.

Шкода, що влада Чернівців показала свою меншовартість. А першим про велику ганьбу мера сповістив громаді почесний консул Австрії у Чернівцях Сергій Осачук. Він інформує, що Каспрук звернувся до Фірташівського фонду з листом. Чим вчергове довів Осачук, що правду писала газета Час», коли його назвали не почесним консулом Австрії, а консулом-слугою Фірташа у Чернівцях.

Але зараз не про Осачука йдеться, а про нашу зганьблену і недолугу владу. Петро Кобевко говорить про неї у «Щоденному про злободенне»:

peredplata