В області «Свобода» при владі, а через дорогу у Чернівцях владу скидає

В області «Свобода» при владі, а через дорогу у Чернівцях владу скидаєТаку думку висловив народний депутат України Максим Бурбак.

– У Чернівецькій області «Свобода» ніколи не була при владі. Тепер вона буде виконувати замовлення. Ми бачимо, що «Свобода» тісно співпрацює з «Батьківщиною». Просто ті речі, які «Батьківщина» не може озвучити – стосовно критики уряду, відставки міністрів, буде озвучувати «Свобода». Бо як інакше зрозуміти, що в області «Свобода» при владі, а через дорогу у Чернівцях владу скидає. «Свобода» – це інструмент. Браво, Юля!

– У міській раді «Свобода» працює з Проданом, якого її активісти виносили з міської ради два роки тому. Це засвідчили перші результати голосування за проект співпраці Чернівців з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо модернізації систем теплопостачання. Мельничук – також людина Продана. Теж у президії.

«Свобода» в Чернівецькій області – це інструмент в тих руках, які його тримають. Хто підійшов до інструмента, підняв, залив бензину, завів і він почав працювати. \”Свободу\” використовують. Інакше за що тоді Мельничуку дали посаду заступника голови обласної ради. Вони в опозиції до влади, але дуже цікаві, як інструмент. Нагадаю усім, що було 31 серпня під Верховною Радою? Коли загинули люди. Ми забуваємо про це. Те, що у Києві сталося 31 серпня, до Чернівців прийшло у грудні. Тут чіткий причинно-наслідковий зв\’язок, – сказав Максим Бурбак.

Джерело

peredplata