Вибори нового секретаря: чому Сєхов пішов в політику? (ВІДЕО)

Вибори нового секретаря: чому Сєхов пішов в політику? (ВІДЕО)Місце секретаря – все ще вакантне. Хоча й кандидатура уже є.

Депутати міської ради вирішили \”розтягнути\” задоволення і повибирати-попридивлятися ще зо тиждень, перенісши наступне засідання із сьогодні на 12 січня. Ну що ж, чи працюватиметься їм після Різдва краще та продуктивніше, аніж після Нового року – то ми побачимо трохи згодом, а зараз у нас випала можливо й унікальна нагода поспілкуватися з новопредставленим кандидатом на посаду секретаря Чернівецької міської ради, депутатом від БПП, Володимиром Сєховим.

Як ми знаємо, кандидатуру секретаря обирав сам пан Каспрук, причім вибір звівся до трьох претендентів: Андрія Кавулі, Ромео Скрипи та Володимира Сєхова. Вибір міського голови пав на останнього. З риторики, яку пан Каспрук провадить останні кілька зустрічей із журналістами (і під час сьогоднішньої теж) стає зрозуміло, що більш за все він боїться повторення сценарію 2011 року, коли депутати зняли з посади міського голову – і саме тому можна припустити, що вибирав він, виходячи з логіки \”найменш загрозливий\”. Проте, чи так це є насправді і який секретар вийде (може вийти) з пана Сєхова – то журналісти різними способами намагалися випитати на спільному брифінгові.

Що нам вдалося дізнатися, так це те, що майбутній секретар міської ради ще півроку назад в політику йти не хотів:

– Якби мені хто-небудь сказав півроку назад, що я піду в політику, я б кинув в нього каменем. Я не стільки політик, скільки господарник, підприємець, – заявив пан Сєхов.

То що ж його все таки змусило піти в політику? Вірніше, чим він займався до того? А займався пан Сєхов підприємницькою діяльністю. Зокрема, мав бізнес у Криму:

Ну, як проявлятиметься талант пана Сєхова до підприємництва та господарювання і як саме проявить себе в якості секретаря Чернівецької міської ради новоявлений депутат від БПП \”Солідарність\” – то ми зможемо побачити аж після 12 числа. Або ні. Ні – це якщо депутати не виберуть. Бо слово пана Каспрука вже було сказане. \”Якщо не знайдемо спільної мови з новим секретарем – то будемо терпіти\”, заявив пан мер:

peredplata