Ротація керівництва партій Буковини

Ротація керівництва партій БуковиниЗ джерел, яким ми довіряємо, редакції газети «Час» стало відомо, що у Чернівецькій області найближчими днями будуть змінені керівники низки місцевих організацій, партій, котрі мають фракції в обласній, міській та районних радах.

Зокрема, БПП «Солідарність», яка здобула найвищі електоральні результати в області й через бездарне керівництво втратила авторитет, посади, вплив та зв\’язок з громадою, змушена змінити голів місцевих осередків. Хто керуватиме Чернівецькою обласною організацією БПП «Солідарність», повідомимо у наступних випусках «Часу».

Партія «Самопоміч», яка не скористалася підтримкою людей на Буковині через невмілі дії самоназваних керівників, найближчим часом від них очиститься.
Партія «УДАР» спочила у Бозі. «Народний Фронт» спробує реанімуватися через ребрендінг.

Вдасться це їй, чи ні, покаже час.

ВО «Свобода» зробило кілька великих ідейних проколів тоді, коли разом з колишніми і теперішніми регіоналами в обласній та міській радах голосувало як єдине ціле. Свободівці у радах більше уваги приділяють самопіару, аніж захисту нації. Тому керівництво буде змінено.

Тільки ВО «Батьківщина» та «Аграрна партія України» відзначилися відносною стабільністю у перші місяці після виборів депутатів і голів до місцевих рад.

peredplata