Почесні відзнаки від керівника Чернівецької області отримали податківці, які повернулись із зони АТО

Вчора, у стінах регіонального фіскального відомства Буковини під головуванням в.о. начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області Івана Матіоса та за участі голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Фищука відбулась робоча нарада з податківцями.

Нарада проходила в напрямку конструктивного вирішення питань, які виникли у зв’язку зі змінами в законодавстві з 1 січня 2016 року, підтримання і надалі співпраці з органами місцевої влади для повноцінного наповнення бюджету та недопущення порушень законодавства з боку бізнесу та громадськості.

Очільник облдержадміністрації Олександр Фищук у своєму виступів відзначив, про позитивну динаміку щодо наповнення казни та подякував податківцям Буковини за ефективну роботу. Також звернув увагу присутніх на необхідність якнайшвидшого застосування усіх законодавчих методів щодо істотного зниження рівня тінізації економіки та легалізацїї робочих місць. Та наголосив, на необхідності підвищення рівня довіри до органів влади.

Наприкінці заходу Олександр Фищук привітав співробітників податкової міліції Головного управління ДФС у Чернівецькій області, які повернулись із зони Антитерористичної операції та вручив їм почесні грамоти Чернівецької обласної державної адміністрації.

Також, з вітальним словом до податкових міліціонерів звернувся перший заступник начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області – полковник Сергій Гакман, який подякував за те, що добровольці під час захисту суверенітету та територіальної цілісності України бездоганно виконували службові обов’язки, проявили себе, як справжні офіцери та визнані одними із найкращих.

До привітань приєднався і в.о. начальника ГУ ДФС у Чернівецькій області Іван Матіос. «Сьогодні маю честь вітати працівників податкової міліції, які працювали в небезпечних умовах, але продемонстрували високий моральний дух та відданість Україні. Ваш патріотизм, витримка та воля – справжній приклад для всіх. Ми вручаємо вам відзнаки, але найважливіша нагорода, що всі повернулися цілі та неушкоджені» – відмітив Іван Матіос.

Усі податківці, що повернулись із зони АТО, серед яких підполковник податкової міліції Васечко Вадим, підполковник податкової міліції Танасієвич Руслан, підполковник податкової міліції Варгоцький Олексій, майор податкової міліції Фодорюк Іван, прапорщик податкової міліції Литвинюк Юрій підтвердили готовність і надалі віддано служити народу України.

peredplata