На Буковині невідомі скоїли збройний напад на депутата-свободівця

 На Буковині невідомі скоїли збройний напад на депутата-свободівця5 квітня 2016 року поблизу районного центру Глибока, що на Буковині, невідомі особи (за попередніми даними – із застосуванням вогнепальної зброї) скоїли напад на депутата Глибоцької селищної об\’єднаної територіяльної громади від Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” Констянтина Лопуляка. Чернівецька \”Свобода\” вимагає від правоохоронців розслідувати зухвалий злочин та притягти до відповідальности бандитів.

Як повідомив заступник голови Чернівецької обласної ради свободівець Віталій Мельничук, напад на депутата-свободівця стався пообіді, коли націоналіст повертався на лісовозі до місця роботи. За його словами, невідомі в цивільному за допомогою власного авто перегородили дорогу лісовозу та вимагали документи. Згодом під\’їхала ще одна автівка, із якої вийшли особи у камуфляжі, які вимагали, аби Констянтин Лопуляк вийшов із лісовоза.

\”Ба більше, бандити погрожувати вогнепальною зброєю. Далі вдарили кілька разів в обличчя та розпочали стрілянину. Внаслідок цього бандитизму свободівець не постраждав, однак куля відрекошетила та потрапила в одного з нападників. На разі він перебуває в лікарні. На місце було викликано поліцію, яка провела слідчі дії. У зв\’язку із такою ситуацією вимагаємо, щоби правоохоронці якнайшвидше ідентифікували усіх нападників та покарали винних. Недопустимо, щоби прецидент із застосуванням бойової зброї залишився без адекватної реакції правоохоронців. Винних має бути покарано\”, – зазначив Віталій Мельничук.

Про цей випадок повідомили у прес-службі Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”.

Джерело: БукІнфо (с)

peredplata