Кримський суд несподівано повернув фірмі з Чернівців нафтобазу в Севастополі

Кримський суд несподівано повернув фірмі з Чернівців нафтобазу в СевастополіПідконтрольний Росії Арбітражний суд Севастополя вирішив повернути українській компанії нафтобазу, яка після анексії Криму опинилася в розпорядженні російського уряду міста. Про це свідчить відповідне рішення на сайті Арбітражного суду Севастополя, повідомляє \”Крим.Реалії\”.

\”Визнати за ТОВ \”Стемв-Груп\” (Україна, Чернівці) право власності на об\’єкти нерухомого майна, розташовані за адресою: м Севастополь, вул. Нафтова, 2\”, – йдеться в рішенні суду.

У документі вказується, що ТОВ \”Стемв груп\” відповідно до українського законодавства придбала нафтобазу в Севастополі 2013 року.

Відповідачем на суді виступав департамент з майнових та земельних відносин російського уряду Севастополя.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення місяця з дня його прийняття, у разі відсутності апеляційної скарги.

За інформацією, що оприлюднена у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТОВ \”СТЕМВ-ГРУП\” зареєстрована у Чернівцях на вулиці Ярослава Мудрого (колишня Моріса Тореза). У компанії є 5 товариств-засновників, юридична адреса яких зареєстрована у місті Беліз у Центральній Америці. Водночас кінцевий бенефіціарний власник компанії в реєстрі не зазначений.

Керівником фірми з 1 березня 2016 року вказаний Бузинський Віталій Васильович.

Джерело

peredplata