Буковинські митники виявили 700 пачок цигарок у автівці громадянина Румунії

Буковинські митники виявили 700 пачок цигарок у автівці громадянина Румуніїу пункті пропуску «Порубне» Чернівецької митниці ДФС припинено чергову спробу незаконного переміщення тютюнових виробів.

Громадянин Румунії у спеціально обладнаних тайниках власної автівки намагався вивезти з України 700 пачок цигарок різних марок. Для проходження митного контролю останній обрав смугу руху «зелений коридор», проте за рішенням митного органу громадянин та транспортний засіб було переведено на «червоний коридор». Під час проведення поглибленого огляду після демонтажу передніх сидінь та водійської панелі у спеціально облаштованих порожнинах було виявлено цигарки марок «LD», «Kent», «Rothmans» та «Winston».
Наразі співробітниками митниці складається протокол про порушення митних правил за ч.1 ст.483 Митного кодексу України, санкція якої передбачає накладення штрафу у розмірі 100 відсотків вартості товарів з конфіскацією цих товарів, а також конфіскацію транспортних засобів із спеціально виготовленими сховищами (тайниками), що використовувалися для переміщення таких товарів.
Транспортний засіб «Seat», 2001 р.в., попередньо оцінено у 50 тис. грн.

peredplata