На Буковині прикордонники затримали двох порушників кордону

Цієї ночі на ділянці відділу прикордонної служби «Порубне» було припинено підготовку до здійснення протиправної діяльності. Так, за інформацією румунських колег, прикордонниками Чернівецького загону було затримано двох осіб, в одного із яких при собі був пакунок із 30 блоками сигарет.

На Буковині прикордонники затримали двох порушників кордону

Обидвох порушників, 28-річного та 20-річного буковинця доставлено до прикордонного підрозділу, де на них складені відповідні адміністративно-процесуальні документи. Усі вилучені тютюнові вироби після проведення відповідних процедур будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області.

На Буковині прикордонники затримали двох порушників кордону

Крім того, вчора увечері в пункті пропуску «Порубне» було затримано 30-річного громадянина Румунії, який намагався незаконно перевезти через кордон тютюнові вироби, попередньо заховавши їх в салоні свого автомобіля. Так, близько 20:00 в пункт пропуску прибув легковий автомобіль марки «SEAT». Під час проходження прикордонного контролю у правоохоронців виникла підозра щодо можливого перевезення даним автотранспортом заборонених товарів.

В ході проведення спільного поглибленого огляду, прикордонниками та митниками в передній панелі та під сидіннями було виявлено 700 пачок сигарет різних марок. Разом із незаконним товаром чоловік позбувся і свого автомобіля, який було оцінено у 50 тисяч гривень. На порушника складено адміністративно-процесуальні документи, його долю вирішуватиме український суд – прес-служба Чернівецького прикордонного загону

peredplata