Незабаром на території КП МТК «Калинівський ринок» у Чернівцях запрацює нова автостанція

Незабаром на території КП МТК «Калинівський ринок» у Чернівцях запрацює нова автостанція

КП МТК «Калинівський ринок» нині працює над відновленням роботи автостанції. Її планують облаштувати на території гостьової стоянки в секторі №8 – майданчик по вулиці Слобідській. Це пожвавить торгівлю в прилеглих секторах, зніме навантаження з майданчиків для паркування транспорту вздовж вулиці Калинівської і сприятиме її розвантаженню.
Адже адміністрація КП МТК «Калинівський ринок» постійно спрямовує свою діяльність на зміцнення матеріально-технічної бази ринку, вкладає кошти підприємства у створення продавцям та покупцям належних умов для провадження господарської діяльності і здійснення процесу купівлі-продажу товарів.
Після обговорення та погодження Наглядовою радою КП МТК «Калинівський ринок» в Плані розвитку комунального підприємства на 2016 рік передбачено фінансування на «Будівництво автостанції з об’єктами торгівлі на майданчику по вулиці Слобідській» в розмірі двох мільйонів гривень (загальна вартість робіт – майже чотири мільйони гривень).

З 1 серпня 2016 року на майданчику сектору №8 по вулиці Слобідській розпочинаються підготовчі будівельні роботи по реалізації проекту: «Автостанція по вул.Калинівській в м.Чернівці».

В зв’язку з цим на майданчику по вул. Слобідській буде заборонене розміщення автотранспорту

Адміністрація КП МТК «Калинівський ринок» просить вибачення за тимчасові незручності .

peredplata