Привітання з Днем прапора та Днем Незалежності УкраЇни від начальника УСБУ в Чернівецькій області

Привітання з Днем прапора та Днем Незалежності УкраЇни від начальника УСБУ в Чернівецькій областіШановні буковинці та гості краю!

Від імені керівництва та особового складу Управління СБ України в Чернівецькій області щиросердечно вітаю Вас із визначними державними святами – Днем Державного Прапора та 25-ю річницею Незалежності України.

Ухвалення Верховною Радою України Акту про державний суверенітет стало втіленням одвічного прагнення нашого народу до національного відродження, духовної свободи, економічного процвітання та культурного піднесення. Однак, нині Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування – на єдність та територіальну цілісність.

Пишаюся та висловлюю особливу подяку землякам-побратимам, які зараз виконують свій почесний обов’язок на Сході України. Пам\’ятаємо тих, хто воював та загинув за єдину Україну.

Драматичні події останніх років підтвердили одвічну істину – народ сильний у час єднання. Ми маємо ще більше згуртуватися, щоб захистити право вільно жити на своїй Богом даній землі. Тому щиро вдячний Вам, дорогі буковинці, за те, що завдяки надійній підтримці громади вдалося зберегти в нашому краї спокій та суспільну злагоду.

Із святом Вас, дорогі краяни! Бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, благополуччя, витримки і стійкості у сповнених напруги нелегких буднях. А найголовніше – найшвидшої перемоги задля досягнення найзаповітнішої для всіх нас мети – процвітання рідної України!

З глибокою повагою,
Начальник Управління СБ України в Чернівецькій області Руслан Сторожук

peredplata