Чернівці будуть з водою. Місце витоку нарешті виявлено

Приємна новина – нарешті виявлено місце скритого витоку на дністровському водогоні. Сьогодні вночі максимально заповнимо резервуари водою, щоб удень була можливість подавати у місто воду з пониженим тиском. Зранку приступимо до ліквідації витоку. Усі підготовчі роботи для цього виконано. Запаси матеріалів для ліквідації таких масштабних аварій зробили ще минулого року. Про це написав міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

Чернівці будуть з водою. Місце витоку нарешті виявлено

Колектив водоканалу у ці дні працював злагоджено і робив усе можливе, щоб зберегти систему водопостачання Чернівців. Аварія серйозна і потребувала неординарних рішень.

Дякую комунальникам Хмельницького, Львова, Франківська, Ужгорода, Калуша, Коломиї, Тернополя, фахівцям науково-дослідного та конструкторсько-технологічного інституту міського господарства, які протягнули руку допомоги Чернівціводоканалу у цій ситуації. Це ще раз засвідчує, що у біді потрібно гуртуватися і завжди допомагати сусідам.

Щодо звинувачень окремих місцевих політиканів у непрофесійності дій нинішнього керівництва водоканалу, то я чітко розумію їх мотиви, можу дискутувати але хай це залишиться на їх совісті.

Переконаний, що Чернівці могли раніше приступити до модернізації системи водопостачання, що убезпечило би чернівчан від таких аварійних ситуацій. Але поки маємо те що маємо… Ще трошечки…

peredplata