На кордоні затримано черговий \”тютюновий караван\”

Прикордонники Чернівецького загону продовжують протидіяти намірам порушників незаконно переправити тютюнові вироби через українсько-румунський кордон.

На кордоні затримано черговий "тютюновий караван"

Чергову таку спробу 25 листопада, по обіді було недопущено на одному з гірських підрозділів Чернівецького прикордонного загону.

Під час перевірки випереджувальної інформації, отриманої оперативними підрозділами Західного регіонального управління, прикордонниками відділу «Селятин» спільно зі співробітниками СБУ в Чернівецькій області затримано 30 ящиків сигарет. Так званий «тютюновий караван» не дійшов до місяця призначення. З появою правоохоронців особи вдалися до втечі, покинувши свої ноші. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Наразі тривають заходи з пошуку власників покинутого курива, щодо сигарет то їх після повного перерахунку було передано співробітникам Національної поліції.
Ще одній спробі переправи сигарет через українсько-румунський кордон стали на заваді працівники пункту пропуску «Порубне». Під час перевірки мікроавтобуса марки «Опель», спільно-оглядовою групою було виявлено 280 пачок сигарет марки «KENT» та «Rothmans DEMI». Тютюнові вироби 26-річний буковинець приховав у запасному колесі своєї автівки, якою прибув в пункт пропуску.

peredplata