Поліція досі не знайшла викраденого у Чернівцях львівського волонтера

Поліція досі не знайшла викраденого у Чернівцях львівського волонтера

Правоохоронці досі не знайшли викраденого у Чернівцях у жовтні 2016 року львівського волонтера Петра Кондрака.

Як повідомляє сайт galinfo.com.ua, слідчі у справі про зникнення чоловіка серед версій назвали законне або незаконне затримання співробітниками правоохоронних органів Львова. Про це йдеться у офіційній відповіді слідчих дружині зниклого львів’янина.

\”У вказаному кримінальному проваджені поряд з іншими висунута слідча версія про те, що Кондрака П.П. могли затримати як законно, так і незаконно співробітники правоохоронних органів.

На цей час у кримінальному провадженні відповідно до плану досудового розслідування проводяться всі необхідні слідчі (розшукові) дії, в тім числі й ті, які направлені на відпрацювання вказаної вище слідчої версії\”, – йдеться в листі.

Нагадаємо, львів’янина Петра Кондрака, якого 12 жовтня викрали невідомі поруч з готелем \”Буковина\” в Чернівцях, досі не знайшли. Жодної інформації про місце його перебуваннях наразі невідомо.

Як зазначила Оксана Кондрак, її чоловік поїхав в Чернівці на автомобілі своєї сестри. \”Він не сказав, які саме він має там справи. Я думаю, він мав підвезти туди когось або комусь допомогти\”, – розповідає вона.

Чоловіка викрали невідомі особи в камуфляжній формі близько 19:30 в середу 12 жовтня. Викрадачі були у масках і були озброєні автоматами.

\”Викрадення відбулося на рівні спецоперації. Але жодні силові відомства України та, зокрема, Чернівецької області, факту затримання не підтвердили\”, – написала у Facebook сестра викраденого чоловіка Лілія Якимець.

Джерело

peredplata