Чернівецька облрада зібралася. І прийняла рішення

Чернівецька облрада зібралася. І прийняла рішенняЩе 20 лютого депутат Ольга Кобевко звернулася до керівника облради аби провести позачергову сесію для підтриманя блокади торгівлі на крові на Донбасі. А також на Буковині зупинити захланного українофоба Бабакова, який приватизував наше обленерго.
Голова Мунтян і його заступники Мельничук та Маковецька довго відмовчувалися. Вони сесію не збирали. Аж поки не вибухнуло на Сході.

13 березня поліція і СБУ з тітушками пролили кров блокадників у Торецьку. Вже через лічені години по всій Україні воїни АТО, волонтери і добровольці увійшли до органів влади і змусили депутатів провести сесії. Як не впирався Іван Мунтян, ніц вдіяти не міг. Він призначив сесію на 6 годину ранку. Напевне, розумів, що депутати не зійдуться.

Але Іван прорахувався. Активісти самі обдзвонили депутатів і попросили їх приїхати у Чернівці на 10 годину ранку. Хто не хотів, до того прийшли додому і дуже просили. І вони приїхали. Уже на десяту годину було 33 депутати. Якраз кворум. Потім прибули ще. І стало 37.

Депутати голосували всі як один. І прийняли необхідні рішення. Їх сформували з кілька проектів.

Один із них проект депутата Ольги Кобевко.

peredplata