У Чернівцях презентували «Широкинську операцію»

Цього четверга у Чернівцях пройшла одна з найбільш велелюдних презентацій книги «Широкинська операція». Ініціатива щодо проведення презентації належала незмінному лідеру Азовського руху на Буковині Ігорю Лучаку. На захід прийшли понад сто осіб – інформує прес-служба Національного Корпусу міста Чернівці.

У Чернівцях презентували «Широкинську операцію»

Чернівецькі активісти та їхній лідер на власному прикладі проявили досконалу дисципліну та організованість, провівши захід, що об\’єднав не тільки прихильників Азовського руху і любителів літератури видавництва «Орієнтир», а і широке коло патріотично налаштованих активістів з різних організацій. На заході мали слово і бійці «Правого сектору», які захищали Донецький аеропорт і медики-волонтери і навіть капелан — представник військового духовенства.

У Чернівцях презентували «Широкинську операцію»

Речник Національного Корпусу і за сумісництвом ідеологічний реактор нашого видавництва Едуард Юрченко наголошує: «У цього заходу три мети: пам\’ятати про подвиг наших бійців, життя яких стали гіркою ціною нашого успіху у Широкинському наступі; наочним прикладом наснажити всю Українську націю на боротьбу і врешті об\’єднати людей різних організацій, віри та соціального статусу навколо наших спільних цілей — перемоги та успіху нації у війні та у політиці».

Голова видавництва «Орієнтир» Марко Мельник докладно розповів учасникам заходу про книгу та презентував фотовиставку «Широкинська операція».

Після презентації присутні подискутували з добровольцями та представниками видавництва у неформальній обстановці та продовжили спілкування у форматі лекції кандидата філософських наук Едуарда Юрченка.

peredplata