Мотоцикл для мотокросу у подарунок отримав найкращий спортсмен Буковини

26 березня, за участі очільника виконавчої влади області Олександра Фищука, у селі Борівці Кіцманського району відбувся ІІ етап Кубку України з мотокросу Західного регіону.

Мотоцикл для мотокросу  у подарунок отримав найкращий спортсмен Буковини

На трасі змагалися близько 60 спортсменів різних вікових категорій, класифікацій, ветерани та аматори мотоспорту зі Житомирської, Рівненської, Вінницької, Хмельницької, Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей – повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Відкрили ІІ етап Кубку України з мотокросу Західного регіону голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук та президент обласної асоціації «Техноспорт» Василь Каглянчук.

У рамках урочистої частини Олександр Фищук вручив мотоцикл для мотокросу (КТМ 125) найкращому спортсмену області, 16-річному Максиму Купіну з села Киселів Кіцманського району, який врешті переміг в абсолютному заліку.

Як зазначають в асоціації, Максим з 12 років займається мотокросом, вигравав чемпіонати України з кантрі-мотокросу, призер Кубку України та міжнародних змагань.

Наймолодші учасники змагань – це юні спортсмени від 5 років, найстаршим – понад 60 років,окрім того, беруть участь жінки та дівчата.

«Буковина – це перспективний туристичний регіон, а мотокрос – надзвичайно видовищний та екстремальний вид спорту, який здатен привабити туристів не лише з України, а й з сусідніх країн», – зазначив Олександр Фищук.

Нагадаємо, Олександр Фищук є головою Почесної Ради обласної асоціації «Техноспорт».

peredplata