Чернівецькі піротехніки повернулись з Балаклії

14 квітня до Чернівців із міста Балаклія Харківської області повернулися фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області. У Балаклії піротехніки перебували майже місяць. Щодня фахівці Управління виконували там завдання за призначенням, а саме залучалися до роботи з розмінування міста та навколишніх територій від вибухонебезпечних предметів – повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Чернівецькі піротехніки повернулись з Балаклії

За проявлену мужність та професіоналізм під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася у місті Балаклія, представники місцевих органів влади нагородили працівників піротехнічної групи Управління почесною грамотою.

У Чернівцях піротехніків зустріли заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Сергій Шмиголь та керівництво Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Вони подякували працівникам за гідну працю, відвагу та героїзм, адже незважаючи на постійний ризик, працівники групи піротехнічних робіт відповідально поставилися до завдання та достойно виконали свій обов’язок перед державою.

peredplata