Голова крайового парламенту Буковини вшанував пам’ять полеглих Героїв і принизив губернатора Фищука

Голова крайового парламенту Буковини вшанував пам’ять полеглих Героїв і принизив губернатора Фищука

Пам’ять буковинських військовослужбовців, які загинули, захищаючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави на Сході України, вшанував голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян під час проведення символічної акції з висадження алеї «Вічної Слави та Пошани», що відбулась сьогодні, 24 квітня у столиці Буковини на території МКП «Парк Жовтневий».

«Ми не маємо права забувати про подвиг наших хоробрих воїнів, так само як не маємо права забувати про їх сім’ї, рідних та близьких. Адже вони віддали Україні найдорожче – своїх синів, чоловіків, батьків… Впевнений, що внесок буковинських Героїв у відновлення миру в Україні не буде марним і ця кровопролитна війна завершиться нашою перемогою», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до учасників зібрання.

Відтак Іван Мунтян взяв участь у неформальному спілкуванні з рідними полеглих Героїв під час символічного обіду.

Таку інформацію подали піарники Мунтяна. І ще у насмішку над губернатором Фищуком вліпили фотографію, де голова ОДА виглядає бідним родичем при Іванові. Це вже не вперше таке робиться на Буковині. Президентську структуру влади опускають нижче плінтуса. Найгірше те, що голова ОДА змирився з такою роллю, яку йому відводить Іван Мунтян і його партія ВО\”Батьківщина\”. Після молитовного снітанку у США, куди Іван возив губернатора, останній перетворився у покірного слугу голови обласної ради. А так не повинно бути. Бо за державу і президента \”обідно\” і якось воно \”невдобно\”…

peredplata