ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 05.05 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! Христос Воскрес. 05.05 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був мирним

Російсько-окупаційні війська продовжують провокаційні обстріли позицій Збройних Сил України. За минулу добу ворог 58 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників. Десять військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Оболонський районний суд Києва почав розгляд справи про держзраду екс-президента Віктора Януковича і ухвалив надати стороні захисту можливість для участі обвинуваченого в судовому засіданні за допомогою відеозв\’язку. У зв\’язку з цим суд перенесли на 18 травня.

У Генпрокуратурі повідомили, що будуть просити суд засудити Януковича до довічного ув\’язнення, оскільки сторона обвинувачення впевнена в зібраних доказах.

Львівська облрада повідомила, що співробітники виконавчої служби управління юстиції у Львівській області виселили Російський культурний центр з приміщення на вулиці Короленка, згідно з рішенням суду.

\”Антиукраїнське гніздо в центрі Львова нарешті закрили\”, – заявив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк.

Протягом усього дня погода у Чернівцях буде похмурою. Нічний дощ із грозою вранці припинився. Удень йтиме дощ, який ввечері зміниться дощем із грозами. До 19 градусів тепла.
за останні 130 років
05 травня:
МАКС: 28.0° (1966)
МІН: -0.9° (1965)
Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам\’ять апостолів Нафанаїла, Луки, Климента. У минулі часи помітили, що якщо 5 травня вночі станеться заморозок, то ще 40 днів вранці буде достатньо холодно. Напередодні дня Юрія (6 травня) святкували свято \”Ляля\”. Найкрасивіша дівчина (Ляля) повинна була кидати подругам вінки. Хто спіймає, ховає подарунок до наступної весни. З цього дня починали висаджувати картоплю.

Вчора наш сайт відвідали і читали 4057 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 102, у Канаді -37, в Еспанії -89, в Італії – 86, у Польщі -74, в Росії -57, в Чехії -12, Австрії -13, Румунії – 73, Франції -25, Німеччині -12, в Угорщині – 19, у Криму – 30, Ірландії -7, Португалії – 8, Бельгії -12, Голандії -17, Бразилії -7, Ізраїлю – 58 , Норвегії – 14, Швеції – 9, Великобританії – 8, Китаю -1, Єгипті – 7

Активно читають статті \”Порошенко позбавив громадянства не тільки Артеменка, а й Сашу Боровика \”. \”Чернівці у трійці найбезпечненіших міст України (рейтинг міст)\”, \”РУССКІЙ ВЕЙ\’З МІР\” \”Прокуратура має намір просити про довічне ув’язнення для Януковича\”, \”На виборах у буковинських Карпатах Мунтян і БЮТ зазнали поразку (ФОТО.ВІДЕО з Німеччини)\”

peredplata