Парламент повинен терміново прийняти рішення щодо перевиборів Чернівецької міськради, – Максим Бурбак

Парламент повинен терміново прийняти рішення щодо перевиборів Чернівецької міськради, – Максим Бурбак Демократичні сили повинні об’єднатися проти реваншу \”регіоналів\” та їхніх сателітів.

На цьому наголосив керівник фракції \”Народний фронт\” Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

Він підкреслив, що яскравим прикладом здійснення цього реваншу є Чернівецька міська рада.

\”Ми вже бачимо, чим обернувся реванш фірташівських запроданців у Чернівецькій міській раді, де вони об’єдналися з іншими фракціями, які, на жаль, називають себе демократичними, і заблокували роботу голови міста\”, – наголосив Бурбак.

Він звернувся до Голови парламенту Андрія Парубія з пропозицією терміново розглянути питання щодо перевиборів Чернівецької міськради.

\”Нам треба якнайшвидше прийняти рішення про перевибори в Чернівецькій міській раді. Виносимо в зал і голосуємо. Судячи з учорашніх ефірів, бачимо, що передвиборчі перегони вже почалися\”, – зазначив керівник фракції.

Максим Бурбак також звернувся до Генерального прокурора Юрія Луценка з проханням з’ясувати, хто закрив справу, порушену проти фальсифікатора результатів минулих місцевих виборів у Чернівцях.

\”Звертаюсь також до Генерального прокурора Луценка з огляду на майбутні перевибори в Чернівцях з’ясувати, хто ініціював та закривав із суттєвими процесуальними порушеннями справу фальсифікатора з фірташівської запроданівської фракції\”, – наголосив Максим Бурбак.

\”Впевнений, новопризначений прокурор Чернівецької області розбереться із ситуацією, коли деякі працівники прокуратури уникнули люстрації. Хоча вони були процесуальними керівниками в справах по Автомайдану та наших студентах під час Революції Гідності\”,- зазначив Максим Бурбак.

peredplata