Нардеп з Буковини побив блогера

18-го травня депутат Михайло Гаврилюк накинувся на блогера Василя Крутчака у кулуарах Верховної Ради.
Про це на своїй сторінці Facebook повідомив Крутчак.

Нардеп з Буковини побив блогера

Гаврилюк не зміг стримати емоцій після словесної суперечки з блогером.

Блогер підійшов до депутата, аби запитати, чому той відмовляється давати інтерв\’ю. Гаврилюк відповів, що це його рішення.

Нардеп з Буковини побив блогера

Тоді Крутчак запитав: \”Ви хто такий? Вас засоби масової інформації вивели в депутати\”. Гаврилюк відповів, що \”на все воля Божа\”. Проте Крутчак ще раз запитав \”Ви хто такий\”, після чого депутат і розпустив руки.

За словами постраждалого, Гаврилюк порвав йому сорочку та розбив телефон.

\”Народний депутат Михайло Гаврилюк (Народний фронт) зійшов з розуму. Місяць тому він заявив, що прийшов рішення не давати журналістам коментарі та інтерв\’ю. Мене це, м’ягко кажучи, здивувало. Сьогодні у ВР я підійшов до нього з метою поцікавитись, чи не змінив він свого рішення? Реакція Гаврилюка на відео. Як результат, в мене розбитий телефон та розірвана сорочка\”, – написав журналіст.

Якщо вірити Гаврилюку, він не бив Крутчака, а, навпаки, шляхетно й героїчно рятував, коли той упав на сходах.
\”Підклав свої рученята\”, \”сорочка порвалася, лице розбилося\” – Михайла розтягують на цитати.

До слова, 21-го липня 2015 року під час передвиборчої кампанії сталася бійка, в якій постраждав і Василь Крутчак (у той час кандидат у нардепи). Тоді депутати Ради від Радикальної партії Ігор Мосійчук і Андрій Лозовий у Чернігові напали на скандального журналіста і кандидата у депутати по 205 округу Олексія Дурнєва.

Фото з Facebook

peredplata