ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!12.06 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!12.06 2017Сьогодні – День працівника фондового ринку

Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

У зв’язку з тим, що російсько-терористичні банди продовжують застосовувати зброю проти українських воїнів, оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається складною. 67 разів бойовики відкривали вогонь по підрозділах ЗС України минулої доби. Неодноразово застосовував противник і артилерійське озброєння, яке згідно мінських угод, повинно бути відведеним на визначені відстані від лінії зіткнення. Втім, підконтрольні Росії озброєні банди на сході України не лише нехтують дотриманням будь-яких домовленостей про деескалацію конфлікту, але й продовжують час від часу бити по житлових кварталах прифронтових населених пунктів та завдавати шкоди важливим об’єктам інфраструктури.

У результаті ворожих обстрілів минулої доби загинули двоє військовослужбовців ЗС України. Окрім того, четверо наших воїнів зазнали поранень та бойових травм.

В Україні минула перша доба безвізу

За даними Держприкордонслужби України, станом на 21.00 кордон з ЄС перетнули понад 52 тисячі осіб, серед яких 20% скористалися біометричними паспортами

Президент Петро Порошенко заявив за підсумками зустрічі з дітьми, які поїдуть на відпочинок в Угорщину, що коли сучасні школярі стануть дорослими, Україна вже буде входити до складу Євросоюзу.

Україна перемогла Фінляндію в непростому матчі

Збірна України з футболу здобула важливу перемогу над Фінляндією (2:1) в кваліфікаційному матчі ЧС-2018.

З самого ранку небо у Чернівцях вкрилося хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. До 25 градусів тепла.
за останні 130 років
12 червня:
МАКС: 32.5° (2000)
МІН: 7.8° (1955)
Народний прогноз погоди: 12 червня відзначається день пам\’яті преподобного Ісакія-сповідника. У народі цей день вважався зміїним. За народним повір\’ям, у цей день змії \”ходять по лісах станицями\” і вбивати їх дуже небезпечно. Кожному вони готові мстити безмилосердно. З давніх часів до нас дійшла традиція на день Ісакія саджати боби. Нащі пращури 12 червня спостерігали за павуками: якщо павуки посилено працюють у цей день, значить погода буде мінятись. У цей час цвіте шипшина і жасмин.

Вчора наш сайт відвідали і читали 1148 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 75, у Канаді -6, в Еспанії -22, в Італії – 28, у Нідерландах -35, у Польщі -14, в Росії -27, в Чехії -7, Австрії -13, Румунії – 25, Франції -15, Німеччині -12, в Угорщині – 9, у Криму -16, Ірландії -7, Португалії – 8,, Бразилії -7, Ізраїлю -1 4 , Норвегії -11, Швеції – 9, Великобританії – 20, Китаю -3, Єгипті – 2, Туреччині – 11, Австралії – 1, Індії – 1, ОАЕ -3, Голандія – 15, Молдова – 5, Мексика – 2

Активно читають статті \”БЕЗВІЗ \”. \”На Бессарабії зріють бунти за землю \”, \”Як Патріарх Любомир Гузар побував у Чернівцях \” \”Народні депутати їдуть на фронт. ВСІ\”

peredplata