ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!03.07 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!03.07 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається без змін. Російсько-терористичні бандформування не припиняють порушувати домовленості про припинення вогню. Однак кількість випадків застосування противником артилерійського озброєння суттєво знизилась. Під кінець доби було нараховано 20 фактів ведення бойовиками вогню по опорних пунктах підрозділів ЗС України. Переважна частина цих обстрілів припала на темну пору доби. В результаті ворожих обстрілів двоє бійців сил АТО вчора, на жаль, зазнали поранень.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій у привітанні з Днем ВМС України висловив упевненість у тому, що українські моряки повернуть Крим. Заява політика стала першою в топі за популярністю новин Рамблеру і викликала шквал коментарів росіян.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у ГПУ достатньо доказів, щоб переконати парламент зняти депутатську недоторканність із шести нардепів: Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Борислава Розенблатта, Олеся Довгого, Максима Полякова і Михайла Добкіна.

Весь день у Чернівцях буде хмарним. Без опадів. До 21 градуса тепла
за останні 130 років
03 липня:
МАКС: 30.5° (2002)
МІН: 8.4° (1951)
Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам\’ять священномученика Мефодія, єпископа Патарського. У народі цей день називали Павутинним, тому що погоду \”прогнозував\” павук. Якщо в цей день він не розкидає павутину – буде дощ або буря. А якщо знову плете павутину – зміна погоди на краще. Дуже часто цей день буває дощовим, з грозою. Дощ у цей день міг передбачати не лише павук. Якщо мурахи ховаються в купу – можна очікувати на сильний вітер, дощ, грозу: жаби в траву виповзають – також слід чекати на дощ.

Вчора наш сайт відвідали і читали 1572 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США -76, у Канаді -43, в Еспанії -21, в Італії – 25, у Нідерландах -59, у Польщі -24, в Росії -79, в Чехії -7, Австрії -13, Румунії – 36, Франції -15, Німеччині -12, в Угорщині – 9, у Криму -73, Ірландії -7, Португалії – 8,, Бразилії -7, Ізраїлю -1 4 , Норвегії -31, Швеції – 9, Великобританії – 23, Китаю -5, Єгипті – 12, Туреччині – 15, Австралії – 11, Індії – 1, ОАЕ -7, Молдова – 5, Мексика – 2, Болгарія – 11, Естонія – 5

Активно читають статті \”Михайло Саакашвілі презентував 70-денний план порятунку України \”. \”Депутати Чернівців, нехай вас шляк трафить!\”, \”Михайло Сеничак – голова ДФСУ у Чернівецькій області\”, \”\”Бейліс\” і туалетний папір. Росіяни попалися на крадіжці століття в турецькому готелі\”

peredplata