Творча група з Буковини відправилась в зону АТО

За сприяння голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука творча група з Буковини у складі керівника концертного туру в зону АТО «Гордімося, друзі, що ми українці» Святослава Края, заслуженого артиста України Івана Дерди, соліста Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка Ігоря Раци, звукооператора Володимира Чумака, звукооператора Чернівецької обласного академічного музично-драматичного театру ім. О.Кобилянської Ігоря Курилюка 7 липня 2017 року, відправилась до наших захисників у Новоайдарський район Луганської області. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Творча група з Буковини відправилась в зону АТО

Учасники туру сподіваються, що через творчість зможуть підтримати бойовий дух захисників територіальної цілісності нашої держави.

Поїздка у фронтову зону відбувається в рамках проекту «Ветерани війни за мир». Саме там відбудуться збори Всеукраїнського об\’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО.

Окрім того творча група везе до районної бібліотеки Новоайдару передані Чернівецькою обласною державною адміністрацією декілька десятків книг буковинських авторів.

Перший заступник голови облдержадміністрації Михайло Павлюк побажав чернівецькій делегації легкої дороги і наголосив, що обласна влада завжди підтримуватиме заходи, що консолідують суспільство.

peredplata