ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! 06.11. 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО! 06.11. 2017Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі був мирним

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО зберігала тенденцію до загострення. Російсько-окупаційні угруповання усупереч усім мирним домовленостям продовжили обстріли позицій української армії із використанням важкого озброєння, яке не повинно знаходитись на лінії розмежування. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир’я. Під час обстрілів противник двічі застосовував реактивні системи залпового вогню, 8 разів міномети різних калібрів, один раз – 122-міліметрову артилерію. Сили АТО 14 разів адекватно відповідали ворогу із піхотного озброєння. Унаслідок бойових дій двоє українських воїнів отримали поранення.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив в ефірі Львів-ТБ, що не бачить порушень у діях військових і поліцейських, які в центрі Львова провели рейд з метою виявлення юнаків-ухильників від служби в ЗСУ.

Він вважає, що військові і поліція повинні зробити такі акції публічними, максимально їх висвітлювати і залучити до участі в рейдах журналістів.

Усунений Мадридом екс-глава уряду Каталонії Карлес Пучдемон і четверо екс-міністрів добровільно здалися поліції Бельгії. Про це повідомляють місцеві ЗМІ в неділю, 5 листопада.

\”Пучдемон заявив про свій намір нашим журналістам, і, згідно з повідомленням TRV, він … відповідно до європейського ордера на арешт, здався бельгійській поліції\”, – пише, зокрема, RTBF.

У Дніпрі п\’ятеро поліцейських отримали поранення в результаті вибуху гранати під час виїзду на виклик, повідомили в обласному управлінні поліції Дніпропетровської області.

\”Четверо поліцейських в складі слідчо-оперативної групи отримали численні осколкові поранення від вибуху гранати, патрульний поліцейський отримав дотичне поранення руки\”, – йдеться в повідомленні.

У центрі Харкова невідомі скоїли кілька пострілів по автомобілю \”Audi\”, водій іномарки загинув на місці, повідомили в облуправлінні Нацполіції.

За даними поліції, стрілянина сталася біля одного з будинків на вул. Клочківській.

У Голосіївському районі Києва ввечері в неділю, 5 листопада, більше сотні футбольних уболівальників влаштували масову бійку. Інформація про бійку надійшла правоохоронцям близько 20.00, повідомляє прес-служба столичної поліції.

\”О 20.00 до чергової частини поліції Києва надійшло повідомлення про те, що на вулиці Василя Касіяна в Голосіївському районі сталася масова бійка. За попередньою інформацією, в конфлікті брали участь більше сотні людей\”, – йдеться в повідомленні.

З ранку до самого вечора небо у Чернівцях буде вкрите хмарами. Без опадів. До 10 градусів тепла
за останні 130 років
06 листопада:
МАКС: 16.2° (1997)
МІН: -7.3° (1945)
Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам’ять святого Арефи і відзначається день ікони Божої Матері “Усіх скорботних радість”. У минулі часи з цього дня дівчата збирались прясти і загадували на судженого. Вночі 6 листопада може випасти перший стійкий сніг. У давнину помітили, якщо грибів вродило мало — зима буде сніжною і суровою.

Вчора наш сайт відвідали і читали 5428 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. в Росії- 118(регіони Росії:Москва – 17, Санкт-Петербург- 15, Нижній Новгород 2, Володимир – 1 Іркутськ – 1 Єкатеринбург 1 Брянськ -3 Іваново -2 Твер-2 Іжевськ 7,Улан Уде -3, Уфа 1, Южно-Сахалінськ- 2, Калуга- 1, Ханти-Мансинськ-2, Владивосток – 1, Самара – 2 ) , у Канаді -25, У США – 105 в Еспанії -33, в Італії – 56, Голландії – 41 у Польщі -53, в Чехії -13, Австрії -11, Румунії – 47, Франції -5, Німеччині -52, в Угорщині – 9, у Криму – 33, Бельгії -22, Молдова- 21, Індія – 3
Активно читають статті \”Піррова перемога Івана Мунтяна на Буковині\”. \”Яценюк-Порошенку: «Я відмовляюся від українського громадянства»\”

peredplata