Вижницькі лісівники забезпечують реабілітацію воїнам АТО

Вижницькі лісівники забезпечують реабілітацію воїнам АТО

У кожному трудовому колективі нашої держави є учасники АТО. І в нашому державному підприємстві «Берегометське лісомисливське господарство» також працює 24 учасники військових дій, двоє з яких зараз на передовій.

– Наше підприємство ніколи не залишалося осторонь складних подій на Сході України, – каже директор Руслан Максимчук, – продуктами харчування, засобами гігієни, речами першої необхідності, лісодеревиною, знаряддями праці та багато іншим ми допомагаємо нашій армії. Але найголовніша наша допомога учасникам АТО необхідна тут, на мирній території. Адже кожен з них потребує уваги, лікування, відпочинку, оздоровлення. І тому ми не перестаємо приймати наших героїв з їхніми сім’ями на відпочинкову реабілітацію в Будиночках лісника на території лісових угідь лісомисливгоспу.

Відколи тривають бойові дії, вижницькі лісівники прийняли на відпочинок близько 860 осіб, з них 68 у минулому році і 10 цьогоріч.

Цими вихідними побували у нас воїни, які щойно повернулися з передової. Відпочинок вдався, бо поруч хлопців були їх кохані дружини і щаслива дітвора, яка тішилася поверненням додому татусів. Завжди до організації дозвілля АТОвців долучається ГТК «Мигово», власникам якого приносимо слова вдячності.

Вже скоро повернуться зі Сходу у відпустку ще багато хоробрих українських воїнів, з них 120 осіб вже виявили бажання відпочити на наших лісових угіддях у затишних Будиночках лісника.
Тетяна Тирон

peredplata