У Чернівцях презентують систему очищення стічних вод, які використовуються у Румунії

У Чернівцях презентують  систему очищення стічних вод, які використовуються у Румунії

Мета цієї презентації – привернути увагу до величезного значення, для сьогодення і для майбутнього, заходів з ефективного очищення будь-яких стічних вод. У Румунії, ці заходи вже відчуваються на всіх рівнях і вони суттєво зменшують викиди шкідливих речовин у навколишнє середовище.

Презентацію буде проводити один з провідних інженерів компанії Валром (м. Бухарест), яка входить до групи компаній Ромстал.

Найбільшою очисною станцією, яку коли-небудь продавали фірми з групи компаній Ромстал, була станція потужністю 1 400 м. куб. на добу, яка була встановлена у м. Келераш, Молдова (населення – 14 500 чол.)

У нас є очисні станції, як для приватних помешкань, соціальних, комерційних та промислових об’єктів, так і для цілих сіл, селищ та міст, з населенням від декількох тисяч і до декількох сотень тисяч людей.

Презентація відбудеться 30 березня 2018 року з 9:00 до 12:00 години.

Місце проведення – Факультет архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 206 аудиторія. Адреса: м. Чернівці, вул. Сторожинецька, 101 а, 8 корпус університету.

Презентація проводиться для представників органів влади та місцевого самоврядування, для представників заводів і фабрик, а також для фірм та підприємців, які ведуть певну господарську діяльність, внаслідок якої утворюються суттєві об\’єми нечистот.

На презентацію запрошуються також і архітектори, проектувальники, будівельні-монтажні компанії та підприємці з будівельної галузі.

Якщо бажаючих прийняти участь у цій презентації, буде більше ніж зможе прийняти аудиторія факультету, то будемо планувати ще один такий захід, про що повідомимо додатково.

Реєстрація на презентацію за посиланням:

https://goo.gl/forms/QRxQp7xnwmWRKsqQ2

peredplata