У Чернівцях перевірять громадські заклади щодо дотримання норм пожежної безпеки

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук підписав розпорядження про створення комісії з обстеження на території міста Чернівці громадських закладів – торговельно-розважальних, торгових, спортивно-оздоровчих центрів, кінотеатрів, ринків – повідомяє Chernivtsy City Council.

До складу комісії, яку очолив заступник міського голови Володимир Середюк, увійшли працівники структурних підрозділів міської ради, представники управління ДНСН України в Чернівецькій області, депутати міської ради, члени виконавчого комітету міської ради, громадські активісти.

До 1 травня цього року комісія спільно з працівниками управління ДСНС України в Чернівецькій області має провести обстеження громадських закладів щодо дотримання норм пожежної безпеки.

Про його результати буде поінформовано членів територіальної громади Чернівців та. Суб’єкти господарювання отримають рекомендації щодо першочергових заходів, спрямованих на підвищення рівня техногенної та пожежної безпеки.

Розпорядження підписано згідно з дорученням Прем’єр міністра України Володимира Гройсмана від 28.03.2018, враховуючи збільшення у Чернівцях кількості пожеж в громадських місцях, з метою забезпечення техногенної та пожежної безпеки у сфері суспільного життя, запобігання виникнення надзвичайних ситуацій у місцях масового перебування людей.

peredplata