Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан – шахіст. А Максим Бурбак – ні. ОНОВЛЕНО

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан – шахіст. А Максим Бурбак – ні. ОНОВЛЕНО Цими днями Максим Букрбак зробив кілька відкриттів.
Найголовніший з них той, що виборів цього року не буде ні в Україні, ні у Чернівцях. Раніше він тільки 34 рази казав, що переоберуть депутатів Чернівецької міської ради. Тепер про це не говорить. Бо не має ні сил, ні можливостей впоратися з цією справою.
Щоб там не говорили, а Василь Продан поки що переграє Максима Бурбака. Він все ж досі тримає у своїх руках депутатську більшість міськради. У виконкомі засідають його люди. І саме він став секретарем міської ради. Тож Василь Продан таки шахіст. Більше того, він кандидат у майстри спорту з шахів. До речі, цього високого спортивного звання Василь Софронович удостоївся у юному віці – 14 років. Тепер про таких кажуть, що вони кадети. І даремно Максим Бурбак сказав: «Продан навіть у шашки грати не вміє».
Нічого подібного. Вміє. І не тільки у шашки, а й у шахи. І навіть переграє Максима Бурбака. Тільки не зовсім відомо скільки триватиме ця гра, яка окрім біди ніц доброго Чернівцям не несе.

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан – шахіст. А Максим Бурбак – ні. ОНОВЛЕНО


З джерел, яким ми довіряємо, стало відомо, що Максим Бурбак також кандидат у майстри спорту з … боксу. З огляду на це і на напругу у стосунках обох політиків і спортсменів, краще б Василь Продан займався бігом, а не шахами.

peredplata