Губернатор Буковини проти газети «Час»

Губернатор Буковини проти газети «Час»Ми неодноразово писали про те, що на Буковині влада зрослася з контрабандою. А свати та зять губернатора Фищука займаються оборудками через митні кордони України. І щось не так пішло. Бо недавно проводили обшуки у родини Олександра Георгійовича та його доньки. Зараз працівники управління захисту економіки Національної поліції опитують губернатора щодо вивозу лісодеревини за кордон.
Ми дали запит Фищуку, аби він розповів, що там накоїлося.
На сайті ОДА є відповідь на інформаційний запит «Часу»

Губернатор Буковини проти газети «Час»

Нам стало відомо, що Олександр Фищук 25 квітня, вранці телефонував якомусь Петіченкові. І просив його приїхати до ОДА «…бо там Кобевко ходить і щось знімає».
Що єднає губернатора з особою яка себе видає за борця з корупцією? І чому він викликав цю особу під час опитування працівниками поліції?
Поки що не можемо відповісти на ці запитання. Але нас насторожила нестиковка у відповіді Фищука та у пості самого Петіченка. Останній тоді ж 25 квітня 2018 р. у ФБ розмістив інформацію, яка здавалося нібито абсурдною. Насправді, її легко розшифрувати, коли прочитати відповідь Фищука. Хтось з них круто бреше.

Губернатор Буковини проти газети «Час»

Губернатор каже, що Петіченко сам писав листа до НАБУ. Петіченко каже, що хтось зателефонував у НАБУ від його імені.
Хтось з цих двох бреше. Але це їхня справа і їхня мораль. З неї тільки одне нам не зрозуміло: що поєднує корупціонера із борцем з корупцією? І хто з них, хто?
Насамкінець, Фищук наводить приклад Череватого, який уклав угоду з слідством. І, напевне, щось уже сказав дуже важливе і небезпечне для губернатора.
Тож, ми здогадуємося, кого чекає доля Череватого.
Далі буде.

peredplata