У Чернівцях серед сміття знайшли зброю

Пакет з двома пістолетами виявив місцевий житель і повідомив про знахідку до поліції. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження – інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

25 липня приблизно о 22:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що чернівчанин виявив невідомий пакет зі зброєю.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції та вибухотехнічна служба ГУНП. У вказаному поліетиленовому пакеті поліцейські виявили два пістолети чорного кольору та магазин без набоїв. Попередньо, один з пістолетів є газовим, інший – невстановленого зразка.

Зі слів 43-річного місцевого жителя, який повідомив до поліції про зброю, він знайшов пакет біля сміттєвих баків на одній з вулиць Чернівців.

За вказаним фактом слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Вилучену зброю направлено до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

 

 

peredplata